Over ons

Zonnepanelen

Onze missie

Om u als klant te helpen bij het maken van de juiste keuzes betreft uw zonnepanelen is het natuurlijk handig om ons beter te leren kennen. Bij IR Solar willen wij dat iedere klant tevredengesteld wordt. IR Solar wil bij u thuis een mooie, goed werkende zonnepanelen installatie achterlaten.

Van oorsprong is IR Solar elektrotechnisch opgeleid en wij zijn ook nog steeds werkzaam in de elektrotechnische sector. Dankzij onze achtergrond hebben wij veel ervaring met zowel het aanleggen als het aanpassen van elektrotechnische huisinstallaties.

Contact
Logo

Duurzaam

Duurzame energie en de kwaliteit van zonnepanelen zijn sterk vooruitgegaan de afgelopen jaren, hierdoor heeft IR Solar besloten om haar elektrotechnische kennis uit te breiden. Het bedrijf is in het bezit van meerdere certificaten betreft zonnepanelen en zonnepanelen installaties. Wij mogen onszelf met trots gecertificeerd Solar Specialist en Solar Topfitter noemen.

IR Solar werkt uitsluitend met TUV gecertificeerde zonnepanelen waardoor er een betrouwbare installatie geplaatst kan worden. Ook zijn de installaties altijd conform NEN-1010 dit zorgt ervoor dat de installatie bij u thuis in één dag uitgevoerd is.

Bekijk onze projecten